17 Dec, 2018

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

 

Το Samsung Galaxy Note 8 θα είναι πολύ πιο ακριβό από όσο κοστίζουν μαζί τα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+, που βγήκαν στην αγορά νωρίτερα φέτος
Αν και η επίσημη παρουσίαση του νέου smartphone Samsung Galaxy Note 8 είναι προγραμματισμένη για το σήμερα το απόγευμα, ωστόσο... μερικές πληροφορίες αποκαλύφθηκαν πριν την ώρα τους.

Φήμες επί φημών κυκλοφορούσαν τους τελευταίους μήνες ότι το νέο smartphone της Samsung θα είναι ένα από τα ακριβότερα της αγορά. Ο αντιπρόσωπος λιανικής πώλησης Carphone Warehouse, με έδρα τη Βρετανία, ανακοίνωσε πρόωρα την τιμή του τηλεφώνου που αγγίζει τις 920 λίρες Αγγλίας, ήτοι 990 ευρώ.

Η βρετανική εταιρία δημοσίευσε το Note 8 στην σελίδα των προς πώληση προϊόντων της και με τη σειρά του άρθρο του Inquirer αποκάλυψε κάποιες από τις λεπτομέρειες του κινητού... μαζί με την τιμή. Παρόλα αυτά λίγο αργότερα οι τιμές αφαιρέθηκαν από το άρθρο.

Το Note 8 θα είναι πολύ πιο ακριβό από όσο κοστίζουν μαζί τα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+, που βγήκαν στην αγορά νωρίτερα φέτος. Θα είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος, χάρη στην 6,3 ιντσών οθόνη του, θα έχει διπλή κάμερα στην πλάτη, με δικούς της αισθητήρες 12 Megapixel και optical image stabilization.

Θα έχει επεξεργαστή Exynos 8895 ή Snapdragon 835, ενώ λέγεται ότι μπορεί να είναι το πρώτο με Snapdragon 836.

Η μνήμη RAM ανεβαίνει στα 6GB και η μπαταρία είναι 3300mAh, κάτι που αν ισχύει, σημαίνει πως είναι μικρότερη από του Galaxy S8+. Αυτό αναφέρεται ότι οφείλεται στον χώρο που καταλαμβάνει το S Pen stylus.

Το Galaxy Note 8 στην αρχή θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, μπλε και χρυσό.

Η πώληση του νέου smartphone στα καταστήματα θα ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου, λίγο μετά την διάθεση στην αγορά των νέων iPhone της Apple.

 

 

Βρίσκεστε :

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ